Friday, January 30, 2009

Kopi Arabica Susu Kambing

Mencari Yang Suci Halal Adalah Fardu Bagi Orang-Orang Muslim


GOAT'S MILK
COFFEA ARABICA
SUSU KAMBING





Dikilangkan Bawah Lesen
DR-ONE INDUSTRIES (PG0208231-K)


Dikilangkan Untuk
- PERNIAGAAN ROHAYA & ABU BAKAR
- BOT INDUSTRIES





KEBAIKAN KOPI SUSU KAMBING

Kaya dengan Vitamin A, B1, B2, B6, B12, C, D, E, Panthothemic Asid, Kalsium, Folic Asid, Fiboflavin, Niacin, Biotin, Folasi, Sodium, Potassium, Magnesium, Phosphores, PH Non Organic, Chlorine, Citrate, Folaci, Choline dan Inositol.

Sesuai sebagai minuman kesihatan seperti berikut:
- Penyakit hati
- Penyakit Kuning
- Sakit Buah Pinggang
- Asma/semput/lelah
- Gout

- Hepatitis A
- Kanser
- Atritis
- Alergik
- Mati Pucuk (Impotensi)
- Sakit Tibi
- Sakit Paru-paru
- Migrain
- Masalah Kulit
- Membina Darah
- Reumatik
- Tekanan Darah Tinggi
- Kencing Manis
- Lemah Jantung
- Bronkitis
- Osteoperosis
- Kecantikan Kulit

- Menguatkan tulang
- Sakit Kurang Darah
- Gastrik
- Pembentukan Tulang & Gigi
- Cepat letih dan Lemah Badan
- Menguatkan Antibodi
- Menambah tenaga dan terasa kenyang



BAHAN-BAHAN
Ingredients

Kopi Arabica, Krimer Bukan Tenusu, Dektrose, Serbuk Koko, Serbuk Susu Kambing

Coffea Arabica, Creamer, Dextrose, Cocoa Powder, Goat Milk Powder


FAKTA PEMAKANAN
Nutrition Facts

PER 100 g
Tenaga / Energy - 388 kcal
Karbohidrat / Carbohydrate - 83.3 g
Protein - 8.4 g
Lemak / Fats - 2.3 g























































1 PEK MENGANDUNGI 25gm x 20 SACHET
1 PAPAN MENGANDUNGI 25gm x 20 SACHET


Kopi Pracampuran
MUSLIM PRODUCT









MADE IN MALAYSIA



28 comments:

  1. kat butterworth dimana boleh dapat?

    ReplyDelete
  2. Minta tuan hubungi En Azhar/Rogayah 013-460 2771

    ReplyDelete
  3. kat Shah Alam, Selangor mana boleh dapat ?
    Bagaimana kalau nak jadi pengedar ?

    ReplyDelete
  4. Untuk kawasan Shah Alam, minta hubungi En Aswad 012-378 4761. Untuk jadi pengedar, kalau boleh terlebih dahulu minta sms nama penuh, no I/C, alamat dan no h/p

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  6. macamana kalau saya nak jadi pengedar

    ReplyDelete
  7. Untuk pertanyaan dan keterangan yang lebih lanjut, anda bolehlah melayari web site http://www.botindustries.com.my/hubung.htm

    ReplyDelete
  8. Kalau kat sabah adalah sesiapa yang jual?

    ReplyDelete
  9. saya tinggal di kubang kerian kota bharu, kelantan...camne nk dapatkn barang?

    ReplyDelete
  10. untuk maklumat lanjut boleh ke laman web baru bot di www.bot.com.my

    ReplyDelete
  11. salam

    saya berminat nak beli produk dr one & jadi pengedar
    kopi susu kambing, teh tarik, susu madu susu kambing, iced lemon tea & choco malt

    bagaimana caranya???
    saya berada di Cheras KL
    pls send me an email utk syarat & senarai harga produk2 anda ke email saya di
    amazingshopperz@gmail.com

    ReplyDelete
  12. saya berminat nak beli, saya kt sarawak.boleh hubungu saya di talian 013-9654946

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. admin tlg remove ads diatas..
      dah tak berniaga susu kambeng.

      Delete
  14. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  15. area kuala lumpur, kt mana boleh dapat.

    ReplyDelete
  16. smkm. apa kata lepas ni, korang cipta serbuk susu kambing dalam tin plak macam susu tepung yg biasa kita guna setiap hari tu?

    ReplyDelete
  17. saya nak beli satu pack dulu kemudian jadi pengedar online..boleh x

    ReplyDelete
  18. saya nk beli satu kotak kat area ipoh,kat mane kdainye area ipoh???

    ReplyDelete
    Replies
    1. White kopi arabica susu kambing 9in1 produk terbaru dr.one. Berminat hubungi 0198385131

      Delete
  19. Berminat utk jadi pengedar dan saya menetap d Kuching n Miri,blh tahu caranye,tq

    ReplyDelete
  20. boleh tak bagitau kalau kat temerloh nak dapatkan daripada kedai mana??

    ReplyDelete
  21. harga eceran nya susu kambing origo itu brp ?

    ReplyDelete
  22. Produk DrOne terbaik dan pilihan yang tepat. Kami menyokong produk anda!!!

    Kopi susu kambing adalah gabungan 2 minuman sunnah yang terbaik. Minuman sunnah adalah minuman terbaik dan patut diamalkan.

    ReplyDelete